- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Cūkas gaļas filejs ar plumem saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vīnu, cukuru, citrona sulu, krustnagliņas un žāvētās plūmes uzvāra, patur karstumā 10 minūtes.
- Plūmes izņem, atbrīvo no kauliņiem.
- Fileja gabalu gareniski pa vidu iegriež un griezumā ievieto plūmes, fileju saspiež kopā un aptin diegu.
- Ierīvē ar sāli, pipariem.
- Sautējamā katlā vai pannā sakarsē taukvielu, ieliek sagatavoto fileju un cepeškrāsnī apcep brūnu.
- Pielej vīna marinādi, uzliek vāku un turpina sautēšanu.
- Kad gaļa gatava, noņem diegus, griež to šķēlēs, kārto cepešbļodā.
- No izkāsta sautējamā šķidruma pagatvo mērci.
Cūkas gaļas filejs ar plumem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Cūkas gaļas filejs ar plumem saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vīnu, cukuru, citrona sulu, krustnagliņas un žāvētās plūmes uzvāra, patur karstumā 10 minūtes.
- Plūmes izņem, atbrīvo no kauliņiem.
- Fileja gabalu gareniski pa vidu iegriež un griezumā ievieto plūmes, fileju saspiež kopā un aptin diegu.
- Ierīvē ar sāli, pipariem.
- Sautējamā katlā vai pannā sakarsē taukvielu, ieliek sagatavoto fileju un cepeškrāsnī apcep brūnu.
- Pielej vīna marinādi, uzliek vāku un turpina sautēšanu.
- Kad gaļa gatava, noņem diegus, griež to šķēlēs, kārto cepešbļodā.
- No izkāsta sautējamā šķidruma pagatvo mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt