Cūkas gaļas filejs ar plumem

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Cūkas gaļas filejs ar plumem saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vīnu, cukuru, citrona sulu, krustnagliņas un žāvētās plūmes uzvāra, patur karstumā 10 minūtes.
  2. Plūmes izņem, atbrīvo no kauliņiem.
  3. Fileja gabalu gareniski pa vidu iegriež un griezumā ievieto plūmes, fileju saspiež kopā un aptin diegu.
  4. Ierīvē ar sāli, pipariem.
  5. Sautējamā katlā vai pannā sakarsē taukvielu, ieliek sagatavoto fileju un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  6. Pielej vīna marinādi, uzliek vāku un turpina sautēšanu.
  7. Kad gaļa gatava, noņem diegus, griež to šķēlēs, kārto cepešbļodā.
  8. No izkāsta sautējamā šķidruma pagatvo mērci.

Cūkas gaļas filejs ar plumem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Cūkas gaļas filejs ar plumem saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vīnu, cukuru, citrona sulu, krustnagliņas un žāvētās plūmes uzvāra, patur karstumā 10 minūtes.
  2. Plūmes izņem, atbrīvo no kauliņiem.
  3. Fileja gabalu gareniski pa vidu iegriež un griezumā ievieto plūmes, fileju saspiež kopā un aptin diegu.
  4. Ierīvē ar sāli, pipariem.
  5. Sautējamā katlā vai pannā sakarsē taukvielu, ieliek sagatavoto fileju un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  6. Pielej vīna marinādi, uzliek vāku un turpina sautēšanu.
  7. Kad gaļa gatava, noņem diegus, griež to šķēlēs, kārto cepešbļodā.
  8. No izkāsta sautējamā šķidruma pagatvo mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.