- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Cūkas filejs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Filejam noņem taukus, ierīvē ar sāli, pannā sakarsē sviestu, apcep fileju no visām pusēm brūnu, liek katliņā, uz pannas, kurā cepies filejs, uzlej ūdeni, atvāra, pārlej filejam, tvaiko mīkstu.
- Mērci savāra brūnu, pieber miltus, pielej ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu.
- Gaļu sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz iegarenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
Cūkas filejs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Cūkas filejs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Filejam noņem taukus, ierīvē ar sāli, pannā sakarsē sviestu, apcep fileju no visām pusēm brūnu, liek katliņā, uz pannas, kurā cepies filejs, uzlej ūdeni, atvāra, pārlej filejam, tvaiko mīkstu.
- Mērci savāra brūnu, pieber miltus, pielej ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu.
- Gaļu sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz iegarenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt