Cūkas filejs

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Cūkas filejs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Filejam noņem taukus, ierīvē ar sāli, pannā sakarsē sviestu, apcep fileju no visām pusēm brūnu, liek katliņā, uz pannas, kurā cepies filejs, uzlej ūdeni, atvāra, pārlej filejam, tvaiko mīkstu.
  2. Mērci savāra brūnu, pieber miltus, pielej ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu.
  3. Gaļu sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz iegarenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.

Cūkas filejs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Cūkas filejs pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Filejam noņem taukus, ierīvē ar sāli, pannā sakarsē sviestu, apcep fileju no visām pusēm brūnu, liek katliņā, uz pannas, kurā cepies filejs, uzlej ūdeni, atvāra, pārlej filejam, tvaiko mīkstu.
  2. Mērci savāra brūnu, pieber miltus, pielej ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu.
  3. Gaļu sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz iegarenas bļodas, pārlej nedaudz mērces.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.