Cezars ar vistas fileju

Aukstie ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Dec 01, 2019 Izveidots: Dec 02, 2017
Cezars ar vistas fileju
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Cezars ar vistas fileju pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liek vārīt olas un vāra apmēram 10min., sagriež daiviņās, tad griež vistas fileju kubiņos ap 1,5cm un saulespuķu eļļā apcep, līdz fileja top brūngana un mīksta.
  2. Sagriež baltmaizi kubiņos, apmēram 1cm, nedaudz pagrauzdē cepeškrāsnī, noskalo tomātus un griež daiviņās.
  3. Gatavo mērci. Ņem krūzīti un sajauc tajā citronu sulu, sinepes, saulespuķu eļļu, sāli.
  4. Ņem šķīvi un klāj ar nomazgātām un nosusinātām salātu lapām, pa kārtām liek sagatavotos produktus un pārlej ar mērci.

Cezars ar vistas fileju



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Cezars ar vistas fileju pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liek vārīt olas un vāra apmēram 10min., sagriež daiviņās, tad griež vistas fileju kubiņos ap 1,5cm un saulespuķu eļļā apcep, līdz fileja top brūngana un mīksta.
  2. Sagriež baltmaizi kubiņos, apmēram 1cm, nedaudz pagrauzdē cepeškrāsnī, noskalo tomātus un griež daiviņās.
  3. Gatavo mērci. Ņem krūzīti un sajauc tajā citronu sulu, sinepes, saulespuķu eļļu, sāli.
  4. Ņem šķīvi un klāj ar nomazgātām un nosusinātām salātu lapām, pa kārtām liek sagatavotos produktus un pārlej ar mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (7 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.