- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Cezars ar vistas fileju pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liek vārīt olas un vāra apmēram 10min., sagriež daiviņās, tad griež vistas fileju kubiņos ap 1,5cm un saulespuķu eļļā apcep, līdz fileja top brūngana un mīksta.
- Sagriež baltmaizi kubiņos, apmēram 1cm, nedaudz pagrauzdē cepeškrāsnī, noskalo tomātus un griež daiviņās.
- Gatavo mērci. Ņem krūzīti un sajauc tajā citronu sulu, sinepes, saulespuķu eļļu, sāli.
- Ņem šķīvi un klāj ar nomazgātām un nosusinātām salātu lapām, pa kārtām liek sagatavotos produktus un pārlej ar mērci.
Cezars ar vistas fileju
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Cezars ar vistas fileju pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liek vārīt olas un vāra apmēram 10min., sagriež daiviņās, tad griež vistas fileju kubiņos ap 1,5cm un saulespuķu eļļā apcep, līdz fileja top brūngana un mīksta.
- Sagriež baltmaizi kubiņos, apmēram 1cm, nedaudz pagrauzdē cepeškrāsnī, noskalo tomātus un griež daiviņās.
- Gatavo mērci. Ņem krūzīti un sajauc tajā citronu sulu, sinepes, saulespuķu eļļu, sāli.
- Ņem šķīvi un klāj ar nomazgātām un nosusinātām salātu lapām, pa kārtām liek sagatavotos produktus un pārlej ar mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt