- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums) pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Smalki sakapātus, nomazgātus kaulus vāra ar 4 l ūdens, karoti sāli, grūdeņiem vai auzu putraimiem, dārzeņiem un 5 pipariem, 3 st uz mazas uguns.
- Virumu nokāš caur sietiņu viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar krējumu, un galdā pasniedz ar nieru vai šķiņķa maizītēm.
Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums) pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Smalki sakapātus, nomazgātus kaulus vāra ar 4 l ūdens, karoti sāli, grūdeņiem vai auzu putraimiem, dārzeņiem un 5 pipariem, 3 st uz mazas uguns.
- Virumu nokāš caur sietiņu viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar krējumu, un galdā pasniedz ar nieru vai šķiņķa maizītēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt