- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums) pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Smalki sakapātus, nomazgātus kaulus vāra ar 4 l ūdens, karoti sāli, grūdeņiem vai auzu putraimiem, dārzeņiem un 5 pipariem, 3 st uz mazas uguns.
- Virumu nokāš caur sietiņu viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar krējumu, un galdā pasniedz ar nieru vai šķiņķa maizītēm.
Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums) pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Smalki sakapātus, nomazgātus kaulus vāra ar 4 l ūdens, karoti sāli, grūdeņiem vai auzu putraimiem, dārzeņiem un 5 pipariem, 3 st uz mazas uguns.
- Virumu nokāš caur sietiņu viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar krējumu, un galdā pasniedz ar nieru vai šķiņķa maizītēm.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt