Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums)

Buljoni 6 Pēdējais atjauninājums: Dec 17, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums) pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Smalki sakapātus, nomazgātus kaulus vāra ar 4 l ūdens, karoti sāli, grūdeņiem vai auzu putraimiem, dārzeņiem un 5 pipariem, 3 st uz mazas uguns.
  2. Virumu nokāš caur sietiņu viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar krējumu, un galdā pasniedz ar nieru vai šķiņķa maizītēm.

Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptu rostbifa kaulu buljons (virums) pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Smalki sakapātus, nomazgātus kaulus vāra ar 4 l ūdens, karoti sāli, grūdeņiem vai auzu putraimiem, dārzeņiem un 5 pipariem, 3 st uz mazas uguns.
  2. Virumu nokāš caur sietiņu viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar krējumu, un galdā pasniedz ar nieru vai šķiņķa maizītēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.