Cepts zandarts

Zivju ēdieni 7 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 15
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cepts zandarts savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zandartus nozvīno, iztīra iekšas, labi nomazgā, pārgriež uz pusēm, sagriež apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, olā, rīvmaizē.
  2. Cep karstos taukos vai sviestā gaiši brūnus.
  3. Sakārto uz trauciņa, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, vārītus kartupeļus, dekorē ar zaļumiem.

Cepts zandarts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 15
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cepts zandarts savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zandartus nozvīno, iztīra iekšas, labi nomazgā, pārgriež uz pusēm, sagriež apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, olā, rīvmaizē.
  2. Cep karstos taukos vai sviestā gaiši brūnus.
  3. Sakārto uz trauciņa, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, vārītus kartupeļus, dekorē ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.