- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 15
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Cepts zandarts savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zandartus nozvīno, iztīra iekšas, labi nomazgā, pārgriež uz pusēm, sagriež apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, olā, rīvmaizē.
- Cep karstos taukos vai sviestā gaiši brūnus.
- Sakārto uz trauciņa, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, vārītus kartupeļus, dekorē ar zaļumiem.
Cepts zandarts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 15
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Cepts zandarts savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zandartus nozvīno, iztīra iekšas, labi nomazgā, pārgriež uz pusēm, sagriež apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, olā, rīvmaizē.
- Cep karstos taukos vai sviestā gaiši brūnus.
- Sakārto uz trauciņa, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, vārītus kartupeļus, dekorē ar zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt