- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Cepts tītars savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli.
- Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu, uzliek tītaru, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu.
- Mērci apmaisot savāra brūnu, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, lēni uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
- Tītaru pārcērt uz pusēm, izcērt mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto traukā, aplaista ar merci.
Cepts tītars
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Cepts tītars savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli.
- Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu, uzliek tītaru, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu.
- Mērci apmaisot savāra brūnu, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, lēni uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
- Tītaru pārcērt uz pusēm, izcērt mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto traukā, aplaista ar merci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt