Cepts tītars

Putnu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Cepts tītars savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli.
  2. Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu, uzliek tītaru, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu.
  3. Mērci apmaisot savāra brūnu, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, lēni uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
  4. Tītaru pārcērt uz pusēm, izcērt mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto traukā, aplaista ar merci.

Cepts tītars



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Cepts tītars savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli.
  2. Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu, uzliek tītaru, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu.
  3. Mērci apmaisot savāra brūnu, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, lēni uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
  4. Tītaru pārcērt uz pusēm, izcērt mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto traukā, aplaista ar merci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.