Cepts lasis

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Cepts lasis savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasi nomazgā - zvīņot nevajaga, pārgriež vēdera daļu, tad iztīra iekšas, nomazgā.
  2. Sagriež slīpos gabaliņos bez ādas 2 pirkstu platumā, apkaisa ar sāli, iemērcē miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē. Cep karstā sviestā, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.
  3. Līdzās dod vārītus kartupeļus, garnē ar zaļumiem.

Cepts lasis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Cepts lasis savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lasi nomazgā - zvīņot nevajaga, pārgriež vēdera daļu, tad iztīra iekšas, nomazgā.
  2. Sagriež slīpos gabaliņos bez ādas 2 pirkstu platumā, apkaisa ar sāli, iemērcē miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē. Cep karstā sviestā, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.
  3. Līdzās dod vārītus kartupeļus, garnē ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.