Cepti baklažāni rīvmaizē

Dārzeņu ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Dec 04, 2019 Izveidots: Jan 28, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Cepti baklažāni rīvmaizē pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baklažāniem plāni nogriež miziņu, baklažānus griež šķērsām apmēram pirksta biezās šķēlēs, apviļā sakultā olā, tad apviļā miltos, tad vēlreiz olā, un pēdējo reizi rīvmaizē.
  2. Cep sakarsētā taukvielā līdz gatavs, pārkaisa ar sāli. Šādi sagatavotus baklažānus pasniedz pie zivju, putnu gaļas ēdieniem.

Cepti baklažāni rīvmaizē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Cepti baklažāni rīvmaizē pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baklažāniem plāni nogriež miziņu, baklažānus griež šķērsām apmēram pirksta biezās šķēlēs, apviļā sakultā olā, tad apviļā miltos, tad vēlreiz olā, un pēdējo reizi rīvmaizē.
  2. Cep sakarsētā taukvielā līdz gatavs, pārkaisa ar sāli. Šādi sagatavotus baklažānus pasniedz pie zivju, putnu gaļas ēdieniem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.