- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Cepti baklažāni rīvmaizē pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baklažāniem plāni nogriež miziņu, baklažānus griež šķērsām apmēram pirksta biezās šķēlēs, apviļā sakultā olā, tad apviļā miltos, tad vēlreiz olā, un pēdējo reizi rīvmaizē.
- Cep sakarsētā taukvielā līdz gatavs, pārkaisa ar sāli. Šādi sagatavotus baklažānus pasniedz pie zivju, putnu gaļas ēdieniem.
Cepti baklažāni rīvmaizē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Cepti baklažāni rīvmaizē pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baklažāniem plāni nogriež miziņu, baklažānus griež šķērsām apmēram pirksta biezās šķēlēs, apviļā sakultā olā, tad apviļā miltos, tad vēlreiz olā, un pēdējo reizi rīvmaizē.
- Cep sakarsētā taukvielā līdz gatavs, pārkaisa ar sāli. Šādi sagatavotus baklažānus pasniedz pie zivju, putnu gaļas ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt