Cepti asari

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 20
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cepti asari pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Asarus nozvīņo, nogriež spuras un iztīra iekšas, labi nomazgā, priekš cepšanas apsala.
  2. Iemērc sakultā olā, miltos, cep karstā sviestā vai taukos brūnas.
  3. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, līdzās vārītus kartupeļus, garnēt var ar zaļumiem.

Cepti asari



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 20
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cepti asari pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Asarus nozvīņo, nogriež spuras un iztīra iekšas, labi nomazgā, priekš cepšanas apsala.
  2. Iemērc sakultā olā, miltos, cep karstā sviestā vai taukos brūnas.
  3. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, līdzās vārītus kartupeļus, garnēt var ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.