- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 15
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas vēdzeles ar krējuma mērci pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vēdzeles notīra, iztīra iekšas, sadala, iemērcē ar sāli saklapētā olā, pēc tam miltos, cep karstā sviestā uz ātras uguns.
- Sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, sakārto līdzas vārītus kartupeļus. Mērci vēlams pasniegt mērces traukā.
Ceptas vēdzeles ar krējuma mērci
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 15
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas vēdzeles ar krējuma mērci pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vēdzeles notīra, iztīra iekšas, sadala, iemērcē ar sāli saklapētā olā, pēc tam miltos, cep karstā sviestā uz ātras uguns.
- Sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, sakārto līdzas vārītus kartupeļus. Mērci vēlams pasniegt mērces traukā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt