Ceptas vēdzeles ar krējuma mērci

Zivju ēdieni 8 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 15
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas vēdzeles ar krējuma mērci pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vēdzeles notīra, iztīra iekšas, sadala, iemērcē ar sāli saklapētā olā, pēc tam miltos, cep karstā sviestā uz ātras uguns.
  2. Sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, sakārto līdzas vārītus kartupeļus. Mērci vēlams pasniegt mērces traukā.

Ceptas vēdzeles ar krējuma mērci



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 15
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas vēdzeles ar krējuma mērci pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vēdzeles notīra, iztīra iekšas, sadala, iemērcē ar sāli saklapētā olā, pēc tam miltos, cep karstā sviestā uz ātras uguns.
  2. Sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, sakārto līdzas vārītus kartupeļus. Mērci vēlams pasniegt mērces traukā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.