Ceptas teļa aknas krējuma mērcē

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas teļa aknas krējuma mērcē pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aknas nomazgā, sagriež glītās šķēlēs, nedaudz izdauza.
  2. Karstos taukos cep gatavas, uzkaisa nedaudz sāls.
  3. Uz pannas, kur aknas ceptas, uzber miltus, uzlej buljonu, uzvāra, izkāš, pielej skābu krējumu.
  4. Aknas sakārto traukā, pārlej mērci, pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Ceptas teļa aknas krējuma mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas teļa aknas krējuma mērcē pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aknas nomazgā, sagriež glītās šķēlēs, nedaudz izdauza.
  2. Karstos taukos cep gatavas, uzkaisa nedaudz sāls.
  3. Uz pannas, kur aknas ceptas, uzber miltus, uzlej buljonu, uzvāra, izkāš, pielej skābu krējumu.
  4. Aknas sakārto traukā, pārlej mērci, pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.