- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Ceptas svaigas siļķes saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iztīrītas un 1 st. ūdenī mērcētas siļķes izņem no ūdens, apkaisa ar sāli un mazliet ar pipariem, un aplaista ar citrona sulu un ļauj tām atkal apm 1 st. ievilkties.
- Tad nosusina, apvalsta smalkos miltos un pēc tam sakultā olā un berztā baltmaizē, apcep no abām pusēm iebrūnas.
- Galdā pasniedzot garnē ar pētersīļiem.
Ceptas svaigas siļķes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Ceptas svaigas siļķes saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iztīrītas un 1 st. ūdenī mērcētas siļķes izņem no ūdens, apkaisa ar sāli un mazliet ar pipariem, un aplaista ar citrona sulu un ļauj tām atkal apm 1 st. ievilkties.
- Tad nosusina, apvalsta smalkos miltos un pēc tam sakultā olā un berztā baltmaizē, apcep no abām pusēm iebrūnas.
- Galdā pasniedzot garnē ar pētersīļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt