Ceptas svaigas siļķes

Zivju ēdieni 125 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 16, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Ceptas svaigas siļķes saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iztīrītas un 1 st. ūdenī mērcētas siļķes izņem no ūdens, apkaisa ar sāli un mazliet ar pipariem, un aplaista ar citrona sulu un ļauj tām atkal apm 1 st. ievilkties.
  2. Tad nosusina, apvalsta smalkos miltos un pēc tam sakultā olā un berztā baltmaizē, apcep no abām pusēm iebrūnas.
  3. Galdā pasniedzot garnē ar pētersīļiem.

Ceptas svaigas siļķes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Ceptas svaigas siļķes saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iztīrītas un 1 st. ūdenī mērcētas siļķes izņem no ūdens, apkaisa ar sāli un mazliet ar pipariem, un aplaista ar citrona sulu un ļauj tām atkal apm 1 st. ievilkties.
  2. Tad nosusina, apvalsta smalkos miltos un pēc tam sakultā olā un berztā baltmaizē, apcep no abām pusēm iebrūnas.
  3. Galdā pasniedzot garnē ar pētersīļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.