Ceptas svaigas butes

Zivju ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas svaigas butes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotās butes apviļā miltos sakuļ olā, ar sāli un ūdeni, beidzot berztā baltmaizē.
  2. Cep sviestā uz mazas uguns brūnas. (Sviesta vietā var ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem.)
  3. Galdā pasniedz ar sabrūnināto sviestu, klāt dod gurķu salātus.

Ceptas svaigas butes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas svaigas butes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotās butes apviļā miltos sakuļ olā, ar sāli un ūdeni, beidzot berztā baltmaizē.
  2. Cep sviestā uz mazas uguns brūnas. (Sviesta vietā var ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem.)
  3. Galdā pasniedz ar sabrūnināto sviestu, klāt dod gurķu salātus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.