- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas svaigas butes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotās butes apviļā miltos sakuļ olā, ar sāli un ūdeni, beidzot berztā baltmaizē.
- Cep sviestā uz mazas uguns brūnas. (Sviesta vietā var ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem.)
- Galdā pasniedz ar sabrūnināto sviestu, klāt dod gurķu salātus.
Ceptas svaigas butes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Ceptas svaigas butes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotās butes apviļā miltos sakuļ olā, ar sāli un ūdeni, beidzot berztā baltmaizē.
- Cep sviestā uz mazas uguns brūnas. (Sviesta vietā var ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem.)
- Galdā pasniedz ar sabrūnināto sviestu, klāt dod gurķu salātus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt