Ceptas smadzenes

Gaļas ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 30, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Ceptas smadzenes pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Smadzenes vāra ūdenī 20 - 25 minūtes uz mazas liesmas, kam pievienots etiķis un sāls.
  2. Atdala plēvi, asinsvadus, sagriež šķēlēs vai gabaliņos, pārkaisa sāli, piparus un apviļā miltos.
  3. Sviestā apcep sasmalcinātu sīpolu, pieliek smadzenes un cep apmēram 5 minūtes, līdz tās gatavas.
  4. Pievieno skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem.

Ceptas smadzenes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Ceptas smadzenes pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Smadzenes vāra ūdenī 20 - 25 minūtes uz mazas liesmas, kam pievienots etiķis un sāls.
  2. Atdala plēvi, asinsvadus, sagriež šķēlēs vai gabaliņos, pārkaisa sāli, piparus un apviļā miltos.
  3. Sviestā apcep sasmalcinātu sīpolu, pieliek smadzenes un cep apmēram 5 minūtes, līdz tās gatavas.
  4. Pievieno skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.