- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Ceptas smadzenes pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Smadzenes vāra ūdenī 20 - 25 minūtes uz mazas liesmas, kam pievienots etiķis un sāls.
- Atdala plēvi, asinsvadus, sagriež šķēlēs vai gabaliņos, pārkaisa sāli, piparus un apviļā miltos.
- Sviestā apcep sasmalcinātu sīpolu, pieliek smadzenes un cep apmēram 5 minūtes, līdz tās gatavas.
- Pievieno skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem.
Ceptas smadzenes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Ceptas smadzenes pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Smadzenes vāra ūdenī 20 - 25 minūtes uz mazas liesmas, kam pievienots etiķis un sāls.
- Atdala plēvi, asinsvadus, sagriež šķēlēs vai gabaliņos, pārkaisa sāli, piparus un apviļā miltos.
- Sviestā apcep sasmalcinātu sīpolu, pieliek smadzenes un cep apmēram 5 minūtes, līdz tās gatavas.
- Pievieno skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt