Ceptas reņģes miltos

Zivju ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Oct 06, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Ceptas reņģes miltos saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Reņģes iztīra, nomazgā, priekš cepšanas nedaudz apsala.
  2. Iemērc miltos, cep karstā sviestā gaiši dzeltenas, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, garnē ar zaļumiem.

Ceptas reņģes miltos



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Ceptas reņģes miltos saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Reņģes iztīra, nomazgā, priekš cepšanas nedaudz apsala.
  2. Iemērc miltos, cep karstā sviestā gaiši dzeltenas, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, garnē ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.