Ceptas aknas

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas aknas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aknām novelk plēvi, izgriež dzīslas, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli.
  2. Karstos taukos apcep.
  3. Pagatavo mērci, ieliek aknas, lai izkarst.
  4. Pasniedz ar tomātu vai krējuma mērci un vārītiem kartupeļiem.

Ceptas aknas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas aknas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Aknām novelk plēvi, izgriež dzīslas, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli.
  2. Karstos taukos apcep.
  3. Pagatavo mērci, ieliek aknas, lai izkarst.
  4. Pasniedz ar tomātu vai krējuma mērci un vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.