- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas aknas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Aknām novelk plēvi, izgriež dzīslas, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli.
- Karstos taukos apcep.
- Pagatavo mērci, ieliek aknas, lai izkarst.
- Pasniedz ar tomātu vai krējuma mērci un vārītiem kartupeļiem.
Ceptas aknas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ceptas aknas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Aknām novelk plēvi, izgriež dzīslas, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli.
- Karstos taukos apcep.
- Pagatavo mērci, ieliek aknas, lai izkarst.
- Pasniedz ar tomātu vai krējuma mērci un vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt