- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Ceptas aknas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Aknas noskalo, novelk plēvi, sagriež šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa sāli, piparus, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos no abām pusēm brūnas, līdz pārgriežot nav vairs sārtas.
- Liek bļodā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Ceptas aknas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Ceptas aknas mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Aknas noskalo, novelk plēvi, sagriež šķēlēs, viegli izdauza, pārkaisa sāli, piparus, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos no abām pusēm brūnas, līdz pārgriežot nav vairs sārtas.
- Liek bļodā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt