receptes

Cepta zoss

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Cepta zoss savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iztīrītu, nomazgātu zosi ieberzē no iekšpuses un ārpuses ar sāli, saberztām paegļu ogām, tad piepilda ar āboliem, liek uz pannas, uzlej ūdeni
  2. Ievieto cepeškrāsnī un cep, bieži aplaistot ar pannas šķidrumu.
  3. Pēc apmēram 1,5 līdz 2 stundām, kad cepetis brūns, mīksts, tam uzlej nedaudz auksta ūdens, izņem no krāsns.
  4. Mērci pagatavo no pannas šķidruma, uztumējot to ar miltiem.
  5. Zosi pasniedz sadalītu gabalos, ar ceptiem āboliem, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

Cepta zoss



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Cepta zoss savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iztīrītu, nomazgātu zosi ieberzē no iekšpuses un ārpuses ar sāli, saberztām paegļu ogām, tad piepilda ar āboliem, liek uz pannas, uzlej ūdeni
  2. Ievieto cepeškrāsnī un cep, bieži aplaistot ar pannas šķidrumu.
  3. Pēc apmēram 1,5 līdz 2 stundām, kad cepetis brūns, mīksts, tam uzlej nedaudz auksta ūdens, izņem no krāsns.
  4. Mērci pagatavo no pannas šķidruma, uztumējot to ar miltiem.
  5. Zosi pasniedz sadalītu gabalos, ar ceptiem āboliem, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.