- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Cepta zoss savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli.
- Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu.
- Mērci savāra brūnu, pievienojot miltus un buljonu.
- Zosi pārcērt uz pusi, izņem mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto uz trauka, pārlej mērci.
Cepta zoss
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Cepta zoss savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli.
- Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu.
- Mērci savāra brūnu, pievienojot miltus un buljonu.
- Zosi pārcērt uz pusi, izņem mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto uz trauka, pārlej mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt