Cepta zoss

Putnu ēdieni 9 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cepta zoss savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli.
  2. Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu.
  3. Mērci savāra brūnu, pievienojot miltus un buljonu.
  4. Zosi pārcērt uz pusi, izņem mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto uz trauka, pārlej mērci.

Cepta zoss



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cepta zoss savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli.
  2. Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu.
  3. Mērci savāra brūnu, pievienojot miltus un buljonu.
  4. Zosi pārcērt uz pusi, izņem mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto uz trauka, pārlej mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.