Cepta vista daļās

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 17, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Cepta vista daļās saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu notīra, nomazgā, apsvilina mazās spalviņas, sašuj un ierīvē ar sāli.
  2. Uz pannas karstā sviestā liek vistu, pielej ūdeni, aplaistot un apgrozot cep krāsnī mīkstas.
  3. Kad vista atdzisusi, pārcērt vidū pušu, izcērt mugurkaulu, atņem gurniņu, ko kopā ar krūšu gabalu sacērt un sakārto uz bļodas.
  4. Pārsaldē ar aspiku, garnē ar saputotu sviestu, zaļumiem un redīsiem.

Cepta vista daļās



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Cepta vista daļās saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu notīra, nomazgā, apsvilina mazās spalviņas, sašuj un ierīvē ar sāli.
  2. Uz pannas karstā sviestā liek vistu, pielej ūdeni, aplaistot un apgrozot cep krāsnī mīkstas.
  3. Kad vista atdzisusi, pārcērt vidū pušu, izcērt mugurkaulu, atņem gurniņu, ko kopā ar krūšu gabalu sacērt un sakārto uz bļodas.
  4. Pārsaldē ar aspiku, garnē ar saputotu sviestu, zaļumiem un redīsiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.