- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Cepta vista daļās saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, nomazgā, apsvilina mazās spalviņas, sašuj un ierīvē ar sāli.
- Uz pannas karstā sviestā liek vistu, pielej ūdeni, aplaistot un apgrozot cep krāsnī mīkstas.
- Kad vista atdzisusi, pārcērt vidū pušu, izcērt mugurkaulu, atņem gurniņu, ko kopā ar krūšu gabalu sacērt un sakārto uz bļodas.
- Pārsaldē ar aspiku, garnē ar saputotu sviestu, zaļumiem un redīsiem.
Cepta vista daļās
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Cepta vista daļās saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, nomazgā, apsvilina mazās spalviņas, sašuj un ierīvē ar sāli.
- Uz pannas karstā sviestā liek vistu, pielej ūdeni, aplaistot un apgrozot cep krāsnī mīkstas.
- Kad vista atdzisusi, pārcērt vidū pušu, izcērt mugurkaulu, atņem gurniņu, ko kopā ar krūšu gabalu sacērt un sakārto uz bļodas.
- Pārsaldē ar aspiku, garnē ar saputotu sviestu, zaļumiem un redīsiem.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt