Cepta vērša gaļa ar rīsiem

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Apr 18, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Cepta vērša gaļa ar rīsiem mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus savāra biezus, sajauc ar berztu sieru un olu dzeltenumu.
  2. Gaļu sagriež šķēlēs, apsutina sviestā, apliek ar rīsiem, apkaisa ar berztu baltmaizi un atlikušo berzto sieru.
  3. Aplej ar izkausētu sviestu.
  4. Apcep krāsnī.

Cepta vērša gaļa ar rīsiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Cepta vērša gaļa ar rīsiem mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Rīsus savāra biezus, sajauc ar berztu sieru un olu dzeltenumu.
  2. Gaļu sagriež šķēlēs, apsutina sviestā, apliek ar rīsiem, apkaisa ar berztu baltmaizi un atlikušo berzto sieru.
  3. Aplej ar izkausētu sviestu.
  4. Apcep krāsnī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.