Cepta teļa krūts

Gaļas ēdieni 64 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Cepta teļa krūts saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Krūtij izņem kaulus, ierīvē ar sāli, karstā sviestā uz pannas liek krūti, sakarsē, uzlej ūdeni, cep bieži aplaistot līdz paliek mīksta.
  2. Mērci vāra, kamēr tauki atdalās, pieber miltus, pielej buljonu, pavāra, izkāš.
  3. Teļa krūti sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz trauka.
  4. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Cepta teļa krūts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Cepta teļa krūts saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Krūtij izņem kaulus, ierīvē ar sāli, karstā sviestā uz pannas liek krūti, sakarsē, uzlej ūdeni, cep bieži aplaistot līdz paliek mīksta.
  2. Mērci vāra, kamēr tauki atdalās, pieber miltus, pielej buljonu, pavāra, izkāš.
  3. Teļa krūti sagriež plānās šķēlītēs, sakārto uz trauka.
  4. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.