Cepta menca

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Cepta menca saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli.
  2. Pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos, sakuļ jēlā olā un berztā maizē un apcep sviestā brūnu vai novāra brūnu verdošos taukos.
  3. Galdā mencu dod ar sausi novārītiem kartupeļiem, vai kartupeļu vai zaļumu salātiem.

Cepta menca



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Cepta menca saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli.
  2. Pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos, sakuļ jēlā olā un berztā maizē un apcep sviestā brūnu vai novāra brūnu verdošos taukos.
  3. Galdā mencu dod ar sausi novārītiem kartupeļiem, vai kartupeļu vai zaļumu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.