- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Cepta menca saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli.
- Pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos, sakuļ jēlā olā un berztā maizē un apcep sviestā brūnu vai novāra brūnu verdošos taukos.
- Galdā mencu dod ar sausi novārītiem kartupeļiem, vai kartupeļu vai zaļumu salātiem.
Cepta menca
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Cepta menca saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli.
- Pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos, sakuļ jēlā olā un berztā maizē un apcep sviestā brūnu vai novāra brūnu verdošos taukos.
- Galdā mencu dod ar sausi novārītiem kartupeļiem, vai kartupeļu vai zaļumu salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt