- Porcija: 3 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 15min
- Gatavošanas laiks: 20min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā cept līdaku saviem spēkiem.
Rotājumam var izmantot citronu šķēlītes un zaļumus. Klāt labi iederas vārīti kartupeļi.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Līdaku nozvīno, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež glītos gabaliņos, apmēram 2-3 pirkstu platumā.
- Iemērc miltos, sakultā olā un smalkā rīvmaizē.
- Karstā sviestā cepj abas puses viegli brūnas.
- Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.
Cepta līdaka
- Porcija: 3 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: 15min
- Gatavošanas laiks: 20min
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā cept līdaku saviem spēkiem.
Rotājumam var izmantot citronu šķēlītes un zaļumus. Klāt labi iederas vārīti kartupeļi.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Līdaku nozvīno, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež glītos gabaliņos, apmēram 2-3 pirkstu platumā.
- Iemērc miltos, sakultā olā un smalkā rīvmaizē.
- Karstā sviestā cepj abas puses viegli brūnas.
- Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt