Cepta līdaka

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2020 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: 3 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15min
  • Gatavošanas laiks: 20min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā cept līdaku saviem spēkiem.
Rotājumam var izmantot citronu šķēlītes un zaļumus. Klāt labi iederas vārīti kartupeļi.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Līdaku nozvīno, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež glītos gabaliņos, apmēram 2-3 pirkstu platumā.
  2. Iemērc miltos, sakultā olā un smalkā rīvmaizē.
  3. Karstā sviestā cepj abas puses viegli brūnas.
  4. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.

Cepta līdaka



  • Porcija: 3 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: 15min
  • Gatavošanas laiks: 20min
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā cept līdaku saviem spēkiem.
Rotājumam var izmantot citronu šķēlītes un zaļumus. Klāt labi iederas vārīti kartupeļi.
Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Līdaku nozvīno, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež glītos gabaliņos, apmēram 2-3 pirkstu platumā.
  2. Iemērc miltos, sakultā olā un smalkā rīvmaizē.
  3. Karstā sviestā cepj abas puses viegli brūnas.
  4. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (7 (3)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.