Čahohbili

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Čahohbili saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotu vistu sadala nelielos gabaliņos, tos noslauka.
  2. Apcep sakarsētā taukvielā.
  3. Pārliek sautējamā katlā, pievieno sakapātus sīpolus, tomātu biezeni, vīnu, sāli, piparus un tik daudz buljona vai karsta ūdens, lai gaļa būtu apsegta.
  4. Uzliek vāku, sautē uz mazas uguns.
  5. Ēdienu pasniedz ar irdeniem vārītiem rīsiem vai kartupeļiem.

Čahohbili



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Čahohbili saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sagatavotu vistu sadala nelielos gabaliņos, tos noslauka.
  2. Apcep sakarsētā taukvielā.
  3. Pārliek sautējamā katlā, pievieno sakapātus sīpolus, tomātu biezeni, vīnu, sāli, piparus un tik daudz buljona vai karsta ūdens, lai gaļa būtu apsegta.
  4. Uzliek vāku, sautē uz mazas uguns.
  5. Ēdienu pasniedz ar irdeniem vārītiem rīsiem vai kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.