- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Čahohbili saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotu vistu sadala nelielos gabaliņos, tos noslauka.
- Apcep sakarsētā taukvielā.
- Pārliek sautējamā katlā, pievieno sakapātus sīpolus, tomātu biezeni, vīnu, sāli, piparus un tik daudz buljona vai karsta ūdens, lai gaļa būtu apsegta.
- Uzliek vāku, sautē uz mazas uguns.
- Ēdienu pasniedz ar irdeniem vārītiem rīsiem vai kartupeļiem.
Čahohbili
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Čahohbili saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sagatavotu vistu sadala nelielos gabaliņos, tos noslauka.
- Apcep sakarsētā taukvielā.
- Pārliek sautējamā katlā, pievieno sakapātus sīpolus, tomātu biezeni, vīnu, sāli, piparus un tik daudz buljona vai karsta ūdens, lai gaļa būtu apsegta.
- Uzliek vāku, sautē uz mazas uguns.
- Ēdienu pasniedz ar irdeniem vārītiem rīsiem vai kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt