Butes sagatavošana

Zivju ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Butes sagatavošana pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Butes sagatavojot, tām tumšajā pusē novelk ādu, lielākajām arī krustām un šķērsām ierobo gaišo pusi.
  2. Atlobīto ādu un ar spēcīgu vilcienu novelk līdz galvai.
  3. Galvu nogriež, spuras un asti īsi apgriež.
  4. Vēdera pusē zivi uzšķērž, izņem iekšas, un labi notīra un iemarinē.
  5. Sagatavotu buti var pēc patikas cept vai vārīt.
  6. Vārīties liek ar verdošu ūdeni, jo bute ātri sašķīst.

Butes sagatavošana



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Butes sagatavošana pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Butes sagatavojot, tām tumšajā pusē novelk ādu, lielākajām arī krustām un šķērsām ierobo gaišo pusi.
  2. Atlobīto ādu un ar spēcīgu vilcienu novelk līdz galvai.
  3. Galvu nogriež, spuras un asti īsi apgriež.
  4. Vēdera pusē zivi uzšķērž, izņem iekšas, un labi notīra un iemarinē.
  5. Sagatavotu buti var pēc patikas cept vai vārīt.
  6. Vārīties liek ar verdošu ūdeni, jo bute ātri sašķīst.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.