- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Butes sagatavošana pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Butes sagatavojot, tām tumšajā pusē novelk ādu, lielākajām arī krustām un šķērsām ierobo gaišo pusi.
- Atlobīto ādu un ar spēcīgu vilcienu novelk līdz galvai.
- Galvu nogriež, spuras un asti īsi apgriež.
- Vēdera pusē zivi uzšķērž, izņem iekšas, un labi notīra un iemarinē.
- Sagatavotu buti var pēc patikas cept vai vārīt.
- Vārīties liek ar verdošu ūdeni, jo bute ātri sašķīst.
Butes sagatavošana
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Butes sagatavošana pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Butes sagatavojot, tām tumšajā pusē novelk ādu, lielākajām arī krustām un šķērsām ierobo gaišo pusi.
- Atlobīto ādu un ar spēcīgu vilcienu novelk līdz galvai.
- Galvu nogriež, spuras un asti īsi apgriež.
- Vēdera pusē zivi uzšķērž, izņem iekšas, un labi notīra un iemarinē.
- Sagatavotu buti var pēc patikas cept vai vārīt.
- Vārīties liek ar verdošu ūdeni, jo bute ātri sašķīst.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt