- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot burkānu salātus ar selerijām un puraviem pašam.
Šādi gatavotu salātu pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Burkānus notīra, sarīvē uz rupjās rīves.
- Ābolus nomizo un tāpat kā puravus sagriež garenos salmiņos, selerijas sakni sarīvē uz smalkas rīves.
- Pārlej ar garšaugu majonēzi, kurā iemaisa uzbriedinātās maltas ķimenes un samaisa.
Burkānu salāti ar selerijām un puraviem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot burkānu salātus ar selerijām un puraviem pašam.
Šādi gatavotu salātu pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Burkānus notīra, sarīvē uz rupjās rīves.
- Ābolus nomizo un tāpat kā puravus sagriež garenos salmiņos, selerijas sakni sarīvē uz smalkas rīves.
- Pārlej ar garšaugu majonēzi, kurā iemaisa uzbriedinātās maltas ķimenes un samaisa.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt