Burkānu biezenis

Putras, biezeņi 17 Pēdējais atjauninājums: Jan 07, 2020 Izveidots: Jan 24, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādi sagatavots burkānu biezens labi iederēsies pie putnu gaļas ēdieniem.
Kā gatavot Burkānu biezenis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Burkānus izvāra nemizotus, nomizo, sagriež un ar ūdens un taukvielas piedevu sautē līdz burkāni ir mīksti.
  2. Burkānus sasmalcina mikserī, pievieno atsevišķi notīrītus, novārītus, nokāstus un masā sastrādātus kartupeļus, karstu pienu un sāli, tad biezeni saputo, pieliek sviestu.
  3. Pārkaisa ar smalki grieztām dillēm.

Burkānu biezenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādi sagatavots burkānu biezens labi iederēsies pie putnu gaļas ēdieniem.
Kā gatavot Burkānu biezenis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Burkānus izvāra nemizotus, nomizo, sagriež un ar ūdens un taukvielas piedevu sautē līdz burkāni ir mīksti.
  2. Burkānus sasmalcina mikserī, pievieno atsevišķi notīrītus, novārītus, nokāstus un masā sastrādātus kartupeļus, karstu pienu un sāli, tad biezeni saputo, pieliek sviestu.
  3. Pārkaisa ar smalki grieztām dillēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.