- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šādi sagatavots burkānu biezens labi iederēsies pie putnu gaļas ēdieniem.
Kā gatavot Burkānu biezenis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Burkānus izvāra nemizotus, nomizo, sagriež un ar ūdens un taukvielas piedevu sautē līdz burkāni ir mīksti.
- Burkānus sasmalcina mikserī, pievieno atsevišķi notīrītus, novārītus, nokāstus un masā sastrādātus kartupeļus, karstu pienu un sāli, tad biezeni saputo, pieliek sviestu.
- Pārkaisa ar smalki grieztām dillēm.
Burkānu biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šādi sagatavots burkānu biezens labi iederēsies pie putnu gaļas ēdieniem.
Kā gatavot Burkānu biezenis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putras, biezputras un biezeņi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Burkānus izvāra nemizotus, nomizo, sagriež un ar ūdens un taukvielas piedevu sautē līdz burkāni ir mīksti.
- Burkānus sasmalcina mikserī, pievieno atsevišķi notīrītus, novārītus, nokāstus un masā sastrādātus kartupeļus, karstu pienu un sāli, tad biezeni saputo, pieliek sviestu.
- Pārkaisa ar smalki grieztām dillēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt