receptes

Bumbieru ievārījums.

Ievārījumi kompoti 3 Pēdējais atjauninājums: Feb 06, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Bumbieru ievārījums. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Bumbierus nomazgā, nomizo un sagriež gareniskā virzienā centimetra biezās šķēlītēs, iepriekš izgriežot serdi.
  2. Cukuru ber vārāmā katlā, samitrina ar ūdeni, pieliek citrona miziņu, izspiesto citrona sulu un savāra dzidrā sīrupā.
  3. Sīrupu izkāš, atlej atpakaļ katlā, uzvāra, pievieno bumbieru šķēlītes un vāra uz lēnas uguns, nosmeļot putas, kamēr bumbieri kļūst caurspīdigi.
  4. Bumbierus ar putu karoti izņem no sīrupa un sīrupu ievāra biezāku.
  5. Gatavo sīrupu savieno ar izvārītiem bumbieriem un atdzisušu sapilda labi iztīrītās, iepriekš izkarsētās stikla burkās.
  6. Uzglabā vēsā vietā.

Bumbieru ievārījums.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Bumbieru ievārījums. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Bumbierus nomazgā, nomizo un sagriež gareniskā virzienā centimetra biezās šķēlītēs, iepriekš izgriežot serdi.
  2. Cukuru ber vārāmā katlā, samitrina ar ūdeni, pieliek citrona miziņu, izspiesto citrona sulu un savāra dzidrā sīrupā.
  3. Sīrupu izkāš, atlej atpakaļ katlā, uzvāra, pievieno bumbieru šķēlītes un vāra uz lēnas uguns, nosmeļot putas, kamēr bumbieri kļūst caurspīdigi.
  4. Bumbierus ar putu karoti izņem no sīrupa un sīrupu ievāra biezāku.
  5. Gatavo sīrupu savieno ar izvārītiem bumbieriem un atdzisušu sapilda labi iztīrītās, iepriekš izkarsētās stikla burkās.
  6. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.