- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Brūna pamatmērce mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu izkausē, un tajā mīkstus izsutina kantainos gabaliņos sagrieztus sīpolus līdz ar garšvielām.
- Ieber miltus un, uzbrūnina brūnganus.
- Pa lāsei šķidrumu klāt pielejot, mērci ievāra līdz pusei, un tad to nogaršina, izlaiž caur sietiņu un noliek siltā vietā.
- Piedevām šādā mērcē var likt gurķus, sēnes, un tā joprojām, ik reizi veidojot jaunu garšu.
Brūna pamatmērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Brūna pamatmērce mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu izkausē, un tajā mīkstus izsutina kantainos gabaliņos sagrieztus sīpolus līdz ar garšvielām.
- Ieber miltus un, uzbrūnina brūnganus.
- Pa lāsei šķidrumu klāt pielejot, mērci ievāra līdz pusei, un tad to nogaršina, izlaiž caur sietiņu un noliek siltā vietā.
- Piedevām šādā mērcē var likt gurķus, sēnes, un tā joprojām, ik reizi veidojot jaunu garšu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt