- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Brūna pamatmērce mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu izkausē, un tajā mīkstus izsutina kantainos gabaliņos sagrieztus sīpolus līdz ar garšvielām.
- Ieber miltus un, uzbrūnina brūnganus.
- Pa lāsei šķidrumu klāt pielejot, mērci ievāra līdz pusei, un tad to nogaršina, izlaiž caur sietiņu un noliek siltā vietā.
- Piedevām šādā mērcē var likt gurķus, sēnes, un tā joprojām, ik reizi veidojot jaunu garšu.
Brūna pamatmērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Brūna pamatmērce mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu izkausē, un tajā mīkstus izsutina kantainos gabaliņos sagrieztus sīpolus līdz ar garšvielām.
- Ieber miltus un, uzbrūnina brūnganus.
- Pa lāsei šķidrumu klāt pielejot, mērci ievāra līdz pusei, un tad to nogaršina, izlaiž caur sietiņu un noliek siltā vietā.
- Piedevām šādā mērcē var likt gurķus, sēnes, un tā joprojām, ik reizi veidojot jaunu garšu.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt