- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Brūkleņu skābēšana mājās.
Skābēšanai lieto skaistas, lielas, gatavas ogas.Skābētas brūklenes lieliski iederēsies pie meža putnu un dzīvnieku gaļas cepešiem.
Tāpat var skābēt ari dzērvenes, tikai tās sanāks asākas, skābākas. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Brūklenes pārlasa, noskalo aukstā ūdenī, notecina uz sieta, ievieto piemērotā traukā, piemēram, 10 litru traukā un pārlej ar atdzesētu šķidrumu.
- Pārliešanai ūdeni kopā ar garšvielām uzvāra un atdzesē.
- Starp brūkleņu ogām var ielikt nedaudz šķēlēs sagrieztu skābu ābolu.
- Brūklenes skābē kā parasti: sākumā trauku novieto telpā ar augstāku temperatūru, līdz ogas ieskābst, bet vēlāk telpā, kur temperatūra ir ap +5C uzglabāšanai.
- Uzglabā vēsā vietā.
Brūkleņu skābēšana
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Brūkleņu skābēšana mājās.
Skābēšanai lieto skaistas, lielas, gatavas ogas.Skābētas brūklenes lieliski iederēsies pie meža putnu un dzīvnieku gaļas cepešiem.
Tāpat var skābēt ari dzērvenes, tikai tās sanāks asākas, skābākas. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Brūklenes pārlasa, noskalo aukstā ūdenī, notecina uz sieta, ievieto piemērotā traukā, piemēram, 10 litru traukā un pārlej ar atdzesētu šķidrumu.
- Pārliešanai ūdeni kopā ar garšvielām uzvāra un atdzesē.
- Starp brūkleņu ogām var ielikt nedaudz šķēlēs sagrieztu skābu ābolu.
- Brūklenes skābē kā parasti: sākumā trauku novieto telpā ar augstāku temperatūru, līdz ogas ieskābst, bet vēlāk telpā, kur temperatūra ir ap +5C uzglabāšanai.
- Uzglabā vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt