receptes

Brūkleņu skābēšana

Konservēšana 4 Pēdējais atjauninājums: Aug 15, 2021 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Brūkleņu skābēšana mājās.
Skābēšanai lieto skaistas, lielas, gatavas ogas.Skābētas brūklenes lieliski iederēsies pie meža putnu un dzīvnieku gaļas cepešiem.
Tāpat var skābēt ari dzērvenes, tikai tās sanāks asākas, skābākas. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Brūklenes pārlasa, noskalo aukstā ūdenī, notecina uz sieta, ievieto piemērotā traukā, piemēram, 10 litru traukā un pārlej ar atdzesētu šķidrumu.
  2. Pārliešanai ūdeni kopā ar garšvielām uzvāra un atdzesē.
  3. Starp brūkleņu ogām var ielikt nedaudz šķēlēs sagrieztu skābu ābolu.
  4. Brūklenes skābē kā parasti: sākumā trauku novieto telpā ar augstāku temperatūru, līdz ogas ieskābst, bet vēlāk telpā, kur temperatūra ir ap +5C uzglabāšanai.
  5. Uzglabā vēsā vietā.

Brūkleņu skābēšana



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Brūkleņu skābēšana mājās.
Skābēšanai lieto skaistas, lielas, gatavas ogas.Skābētas brūklenes lieliski iederēsies pie meža putnu un dzīvnieku gaļas cepešiem.
Tāpat var skābēt ari dzērvenes, tikai tās sanāks asākas, skābākas. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Brūklenes pārlasa, noskalo aukstā ūdenī, notecina uz sieta, ievieto piemērotā traukā, piemēram, 10 litru traukā un pārlej ar atdzesētu šķidrumu.
  2. Pārliešanai ūdeni kopā ar garšvielām uzvāra un atdzesē.
  3. Starp brūkleņu ogām var ielikt nedaudz šķēlēs sagrieztu skābu ābolu.
  4. Brūklenes skābē kā parasti: sākumā trauku novieto telpā ar augstāku temperatūru, līdz ogas ieskābst, bet vēlāk telpā, kur temperatūra ir ap +5C uzglabāšanai.
  5. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.