Brūkleņu liķieris.

Dzērieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Sep 10, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šis brūkleņu liķieris ir salds un aromātisks. No dotā produktu saraksta iznāks apmēram 1 litrs liķiera. Pagatavot vienkārši Brūkleņu liķieris. savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katlā sajauc cukuru ar ūdeni un liek vārīt apmaisot lai cukurs izšķīst, pavāra dažas minūtes.
  2. Pievieno brūklenes, smalki rīvētu apelsīna mizu un sulu, apmaisa, ņem nost no uguns, atdzesē.
  3. Blenderē tiktāl līdz ogas sašķīdušas.
  4. Pievienojam degvīnu (degvīnu vēlams labas kvalitātes), labi visu apmaisām un liekam ievilkties tumšā, vēsā vietā apmēram uz 2 - 3 nedēļām ik pa laiciņam apmaisot.
  5. Visu izkāš caur smalku marli, salej pudelēs.
  6. Brūkleņu liķieri uzglabā vēsā vietā.

Brūkleņu liķieris.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šis brūkleņu liķieris ir salds un aromātisks. No dotā produktu saraksta iznāks apmēram 1 litrs liķiera. Pagatavot vienkārši Brūkleņu liķieris. savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katlā sajauc cukuru ar ūdeni un liek vārīt apmaisot lai cukurs izšķīst, pavāra dažas minūtes.
  2. Pievieno brūklenes, smalki rīvētu apelsīna mizu un sulu, apmaisa, ņem nost no uguns, atdzesē.
  3. Blenderē tiktāl līdz ogas sašķīdušas.
  4. Pievienojam degvīnu (degvīnu vēlams labas kvalitātes), labi visu apmaisām un liekam ievilkties tumšā, vēsā vietā apmēram uz 2 - 3 nedēļām ik pa laiciņam apmaisot.
  5. Visu izkāš caur smalku marli, salej pudelēs.
  6. Brūkleņu liķieri uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.