- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Brūkleņu ievārījums ar plūmēm. mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Brūklenes izlasa, nomazgā un applaucē vārošā ūdenī.
- Kopā ar nomizotiem, šķēlītēs sagrieztiem āboliem, cukuru un garšas vielām vāra, kamēr ievārījums gatavs.
- Labi iztīrītos māla podos pilda karstu brūkleņu ievārījumu 2- 3 pirksti biezā kārtā.
- Virs ievārījuma liek vienā kārtā gatavas, veselas, tīras plūmes (ja plūmes nepieciešamas mazgāt, tad pēc nomazgāšanas rūpīgi jānotecina no ūdens un izžāvē, lai tās būtu pilnīgi sausas).
- Virs plūmēm liek ievārījumu tikpat biezā kārtā kā pirmo reizi un tā atkārto, līdz trauks pilns.
- Virsējā kārtā uzpilda brūkleņu ievārījumu.
- Atdzisušu ievārījumu pārkaisa pirksta biezā kārtā ar cukuru un nosien ar pergamentpapīru.
Brūkleņu ievārījums ar plūmēm.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Brūkleņu ievārījums ar plūmēm. mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Brūklenes izlasa, nomazgā un applaucē vārošā ūdenī.
- Kopā ar nomizotiem, šķēlītēs sagrieztiem āboliem, cukuru un garšas vielām vāra, kamēr ievārījums gatavs.
- Labi iztīrītos māla podos pilda karstu brūkleņu ievārījumu 2- 3 pirksti biezā kārtā.
- Virs ievārījuma liek vienā kārtā gatavas, veselas, tīras plūmes (ja plūmes nepieciešamas mazgāt, tad pēc nomazgāšanas rūpīgi jānotecina no ūdens un izžāvē, lai tās būtu pilnīgi sausas).
- Virs plūmēm liek ievārījumu tikpat biezā kārtā kā pirmo reizi un tā atkārto, līdz trauks pilns.
- Virsējā kārtā uzpilda brūkleņu ievārījumu.
- Atdzisušu ievārījumu pārkaisa pirksta biezā kārtā ar cukuru un nosien ar pergamentpapīru.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt