Brūkleņu ievārījums ar plūmēm.

Ievārījumi kompoti 2 Pēdējais atjauninājums: May 14, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Brūkleņu ievārījums ar plūmēm. mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Brūklenes izlasa, nomazgā un applaucē vārošā ūdenī.
  2. Kopā ar nomizotiem, šķēlītēs sagrieztiem āboliem, cukuru un garšas vielām vāra, kamēr ievārījums gatavs.
  3. Labi iztīrītos māla podos pilda karstu brūkleņu ievārījumu 2- 3 pirksti biezā kārtā.
  4. Virs ievārījuma liek vienā kārtā gatavas, veselas, tīras plūmes (ja plūmes nepieciešamas mazgāt, tad pēc nomazgāšanas rūpīgi jānotecina no ūdens un izžāvē, lai tās būtu pilnīgi sausas).
  5. Virs plūmēm liek ievārījumu tikpat biezā kārtā kā pirmo reizi un tā atkārto, līdz trauks pilns.
  6. Virsējā kārtā uzpilda brūkleņu ievārījumu.
  7. Atdzisušu ievārījumu pārkaisa pirksta biezā kārtā ar cukuru un nosien ar pergamentpapīru.

Brūkleņu ievārījums ar plūmēm.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Brūkleņu ievārījums ar plūmēm. mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Brūklenes izlasa, nomazgā un applaucē vārošā ūdenī.
  2. Kopā ar nomizotiem, šķēlītēs sagrieztiem āboliem, cukuru un garšas vielām vāra, kamēr ievārījums gatavs.
  3. Labi iztīrītos māla podos pilda karstu brūkleņu ievārījumu 2- 3 pirksti biezā kārtā.
  4. Virs ievārījuma liek vienā kārtā gatavas, veselas, tīras plūmes (ja plūmes nepieciešamas mazgāt, tad pēc nomazgāšanas rūpīgi jānotecina no ūdens un izžāvē, lai tās būtu pilnīgi sausas).
  5. Virs plūmēm liek ievārījumu tikpat biezā kārtā kā pirmo reizi un tā atkārto, līdz trauks pilns.
  6. Virsējā kārtā uzpilda brūkleņu ievārījumu.
  7. Atdzisušu ievārījumu pārkaisa pirksta biezā kārtā ar cukuru un nosien ar pergamentpapīru.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.