- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Borščs (mazkrievu gaumē) savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu uzliek vārīties ar 3 l auksta ūdens un sāli.
- Kad putas nosmeltas, pieliek notīrītus un garenās strēmelēs sagrieztus burkānus.
- Notīrīt un tāpat sagrieztu kāli un galviņu balto kāpostu, un 2,5 līdz 3 st. vāra virumu uz mazas uguns.
- Iemīca miltus ar skābu krējumu, pamazītiņām pielej maizes kvasu, visu piejauc klāt gaļas virumam, un pēdējo vēlreiz uzvāra.
- Peliek strēmelītēs sagrieztas bietes un pielej biešu mērci.
Borščs labā gaumē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Borščs (mazkrievu gaumē) savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu uzliek vārīties ar 3 l auksta ūdens un sāli.
- Kad putas nosmeltas, pieliek notīrītus un garenās strēmelēs sagrieztus burkānus.
- Notīrīt un tāpat sagrieztu kāli un galviņu balto kāpostu, un 2,5 līdz 3 st. vāra virumu uz mazas uguns.
- Iemīca miltus ar skābu krējumu, pamazītiņām pielej maizes kvasu, visu piejauc klāt gaļas virumam, un pēdējo vēlreiz uzvāra.
- Peliek strēmelītēs sagrieztas bietes un pielej biešu mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt