Pagatavot vienkārši Borščs ar sēnēm mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kaltētās sēnes noskalo un pārlej ar ūdeni, tad atstāj uz vairākām stundām mirkt līdz tās ir atmirkušas.
Sēnes liek ūdenī un vāra, ņem citu katlu un katlā liek taukvielu, sarīvētas bietes un tomātu biezeni kopā ar nelielu daudzumu šķidruma.
Bietes aizvākotā traukā sautē, pēc vajadzības papildinot ar šķidrumu, lai bietes nepiedegtu.
Traukā, kurā vāra sēnes liek klāt strēmelēs grieztus kāpostus, pievieno atsevišķi taukvielā apceptus skaidās sarīvētus burkānus un sagrieztus sīpolus.
Vāra, līdz dārzeņi mīksti, tad pievieno bietes, apmaisa un pēc garšas pievieno sāli un etiķi.
Zupu pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem.
Borščs ar sēnēm
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Borščs ar sēnēm mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kaltētās sēnes noskalo un pārlej ar ūdeni, tad atstāj uz vairākām stundām mirkt līdz tās ir atmirkušas.
Sēnes liek ūdenī un vāra, ņem citu katlu un katlā liek taukvielu, sarīvētas bietes un tomātu biezeni kopā ar nelielu daudzumu šķidruma.
Bietes aizvākotā traukā sautē, pēc vajadzības papildinot ar šķidrumu, lai bietes nepiedegtu.
Traukā, kurā vāra sēnes liek klāt strēmelēs grieztus kāpostus, pievieno atsevišķi taukvielā apceptus skaidās sarīvētus burkānus un sagrieztus sīpolus.
Vāra, līdz dārzeņi mīksti, tad pievieno bietes, apmaisa un pēc garšas pievieno sāli un etiķi.