Kā gatavot Biskvīta torte mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavoto biskvīta mīklu, liek tortes veidnē un cep.
Izceptu biskvītu no veidnes izņem un atstāj 8-10 stundas.
Sīrupa sagatavošana: Ūdeni ar cukuru uzvāra, atdzesē, pievieno garšai konjaku vai rumu.
Sviesta krēma pagatavošana: Katliņā samaisa cukuru ar sakultām olām, vienu trešdaļu no paredzētā piena daudzuma un karsē, pamazām pielejot pārējo piena daudzuma un karsē, pamazām pielejot pārējo pienu, uzvāra un, pa reizei apmaisot, vāra apmēram 5 minūtes, līdz sāk sabiezēt.
Tad iegūto maisījumu atdzesē.
Sviestu samaisa, pielej pakāpeniski atdzesētu maisījumu, pievieno vaniļu un puto, līdz izveidojas vienveidīga masa.
Biskvītu sagriež trijās daļās.
Vienu plāksnes griezumu samitrina ar sīrupu, pārklāj ar krēma kārtiņu.
Tad pārliek otru plāksni, pārziež ar augļu biezeni vai ievārījumu.
Pārliek trešo plāksni, samitrina un pārziež ar krēmu.
Malas nolīdzina, pārziež ar krēmu, apkaisa ar biskvīta drupatām, kas iegūtas, biskvīta atgriezumus izkaltējot un saberžot.
Torti grezno ar krēmu, cukura sīrupā vārītiem augļiem vai ogām.
Krēmam, ko lieto greznošanai, pievieno kakao pulveri.
Biskvīta torte
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Biskvīta torte mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavoto biskvīta mīklu, liek tortes veidnē un cep.
Izceptu biskvītu no veidnes izņem un atstāj 8-10 stundas.
Sīrupa sagatavošana: Ūdeni ar cukuru uzvāra, atdzesē, pievieno garšai konjaku vai rumu.
Sviesta krēma pagatavošana: Katliņā samaisa cukuru ar sakultām olām, vienu trešdaļu no paredzētā piena daudzuma un karsē, pamazām pielejot pārējo piena daudzuma un karsē, pamazām pielejot pārējo pienu, uzvāra un, pa reizei apmaisot, vāra apmēram 5 minūtes, līdz sāk sabiezēt.
Tad iegūto maisījumu atdzesē.
Sviestu samaisa, pielej pakāpeniski atdzesētu maisījumu, pievieno vaniļu un puto, līdz izveidojas vienveidīga masa.
Biskvītu sagriež trijās daļās.
Vienu plāksnes griezumu samitrina ar sīrupu, pārklāj ar krēma kārtiņu.
Tad pārliek otru plāksni, pārziež ar augļu biezeni vai ievārījumu.
Pārliek trešo plāksni, samitrina un pārziež ar krēmu.
Malas nolīdzina, pārziež ar krēmu, apkaisa ar biskvīta drupatām, kas iegūtas, biskvīta atgriezumus izkaltējot un saberžot.
Torti grezno ar krēmu, cukura sīrupā vārītiem augļiem vai ogām.
Krēmam, ko lieto greznošanai, pievieno kakao pulveri.