Bifšteks

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 30, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa filejas galu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus.
  2. Liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnu, lai bifšteks vidū paliktu sārts.
  3. Pēc cepšanas sakārto sakarsētā cepešbļodā.
  4. Pārlej sviestu, pieliek plānās skaidiņās sakasītus mārrutkus, grezno ar zaļumiem.
  5. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.
  6. Bifštekam var uzlikt ceptu olu vai arī ceptas sīpolu ripiņas.

Bifšteks



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa filejas galu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus.
  2. Liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnu, lai bifšteks vidū paliktu sārts.
  3. Pēc cepšanas sakārto sakarsētā cepešbļodā.
  4. Pārlej sviestu, pieliek plānās skaidiņās sakasītus mārrutkus, grezno ar zaļumiem.
  5. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.
  6. Bifštekam var uzlikt ceptu olu vai arī ceptas sīpolu ripiņas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.