- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa filejas galu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus.
- Liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnu, lai bifšteks vidū paliktu sārts.
- Pēc cepšanas sakārto sakarsētā cepešbļodā.
- Pārlej sviestu, pieliek plānās skaidiņās sakasītus mārrutkus, grezno ar zaļumiem.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.
- Bifštekam var uzlikt ceptu olu vai arī ceptas sīpolu ripiņas.
Bifšteks
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa filejas galu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus.
- Liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnu, lai bifšteks vidū paliktu sārts.
- Pēc cepšanas sakārto sakarsētā cepešbļodā.
- Pārlej sviestu, pieliek plānās skaidiņās sakasītus mārrutkus, grezno ar zaļumiem.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, dārzeņu salātiem.
- Bifštekam var uzlikt ceptu olu vai arī ceptas sīpolu ripiņas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt