- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Bifšteks ar olu saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Fileju, kam novelk plēvi, nogriež taukus, sagriež 2 - 3 pirkstu biezuma šķēlēs, neapdauzītu viegli apkaisa ar sāli, pipariem un 4 - 5 min. cep uz stipras uguns apm. 2/3 sviestā, ko iepriekš sabrūnina stipri sakarsētā pannā.
- Tiklīdz gaļai radusies brūna garoza, pannu uzliek uz mazas uguns un cep vēl 3 - 4 min.
- Izceptās gaļas šķēles ieliek sasildītā bļodā un apliek ar atlikušajā sviestā ceptu olu,
- kurai virsū uzliek gareniski pārgrieztu pipargurķīti.
Bifšteks ar olu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Bifšteks ar olu saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Fileju, kam novelk plēvi, nogriež taukus, sagriež 2 - 3 pirkstu biezuma šķēlēs, neapdauzītu viegli apkaisa ar sāli, pipariem un 4 - 5 min. cep uz stipras uguns apm. 2/3 sviestā, ko iepriekš sabrūnina stipri sakarsētā pannā.
- Tiklīdz gaļai radusies brūna garoza, pannu uzliek uz mazas uguns un cep vēl 3 - 4 min.
- Izceptās gaļas šķēles ieliek sasildītā bļodā un apliek ar atlikušajā sviestā ceptu olu,
- kurai virsū uzliek gareniski pārgrieztu pipargurķīti.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt