- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļu šķiedrām pirkstu biezās šķēlēs. Šķēles viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas.
- Speķi griež plānās šķēlēs, liek uz pannas, pievieno nedaudz sviesta, kad speķis no vienas puses apcepis, šķēles apgriež, pievieno ripās sagrieztus sīpolus un turpina cept, līdz sīpoli kļūst dzeltenbrūni.
- Bifšteku pasniedz ar sīpoliem un speķa šķēlītēm.
- Bifšteku var pasniegt ar ceptu olu.
Bifšteks
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļu šķiedrām pirkstu biezās šķēlēs. Šķēles viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas.
- Speķi griež plānās šķēlēs, liek uz pannas, pievieno nedaudz sviesta, kad speķis no vienas puses apcepis, šķēles apgriež, pievieno ripās sagrieztus sīpolus un turpina cept, līdz sīpoli kļūst dzeltenbrūni.
- Bifšteku pasniedz ar sīpoliem un speķa šķēlītēm.
- Bifšteku var pasniegt ar ceptu olu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt