Bifšteks

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļu šķiedrām pirkstu biezās šķēlēs. Šķēles viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas.
  2. Speķi griež plānās šķēlēs, liek uz pannas, pievieno nedaudz sviesta, kad speķis no vienas puses apcepis, šķēles apgriež, pievieno ripās sagrieztus sīpolus un turpina cept, līdz sīpoli kļūst dzeltenbrūni.
  3. Bifšteku pasniedz ar sīpoliem un speķa šķēlītēm.
  4. Bifšteku var pasniegt ar ceptu olu.

Bifšteks



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Bifšteks saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļu šķiedrām pirkstu biezās šķēlēs. Šķēles viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas.
  2. Speķi griež plānās šķēlēs, liek uz pannas, pievieno nedaudz sviesta, kad speķis no vienas puses apcepis, šķēles apgriež, pievieno ripās sagrieztus sīpolus un turpina cept, līdz sīpoli kļūst dzeltenbrūni.
  3. Bifšteku pasniedz ar sīpoliem un speķa šķēlītēm.
  4. Bifšteku var pasniegt ar ceptu olu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.