receptes

Biešu un ābolu salāti.

Konservēšana 5 Pēdējais atjauninājums: Apr 09, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Biešu un ābolu salāti. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda bietes novāra kā parasti ar visu mizu.
  2. Atdzesētas bietes nomizo un sagriež 1 cm lielos gabalos.
  3. Skābus ābolus nomazgā, Izgriež serdi, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
  4. Notīra sīpolus un sīki sasmalcina.
  5. Visas trīs sastāvdaļas samaisa un sapilda burkā.
  6. Pārlej ar marinādi.
  7. Ar karstu marinādi pārlietos salātus pasterizē. Burku noslēgšanai var lietot arī plastmasas vāciņus.
  8. Pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 8-10 minūtes, litra burkas 10-15 minūtes.

Biešu un ābolu salāti.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Biešu un ābolu salāti. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda bietes novāra kā parasti ar visu mizu.
  2. Atdzesētas bietes nomizo un sagriež 1 cm lielos gabalos.
  3. Skābus ābolus nomazgā, Izgriež serdi, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
  4. Notīra sīpolus un sīki sasmalcina.
  5. Visas trīs sastāvdaļas samaisa un sapilda burkā.
  6. Pārlej ar marinādi.
  7. Ar karstu marinādi pārlietos salātus pasterizē. Burku noslēgšanai var lietot arī plastmasas vāciņus.
  8. Pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 8-10 minūtes, litra burkas 10-15 minūtes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.