- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Biešu un ābolu salāti. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda bietes novāra kā parasti ar visu mizu.
- Atdzesētas bietes nomizo un sagriež 1 cm lielos gabalos.
- Skābus ābolus nomazgā, Izgriež serdi, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
- Notīra sīpolus un sīki sasmalcina.
- Visas trīs sastāvdaļas samaisa un sapilda burkā.
- Pārlej ar marinādi.
- Ar karstu marinādi pārlietos salātus pasterizē. Burku noslēgšanai var lietot arī plastmasas vāciņus.
- Pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 8-10 minūtes, litra burkas 10-15 minūtes.
Biešu un ābolu salāti.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Biešu un ābolu salāti. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda bietes novāra kā parasti ar visu mizu.
- Atdzesētas bietes nomizo un sagriež 1 cm lielos gabalos.
- Skābus ābolus nomazgā, Izgriež serdi, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
- Notīra sīpolus un sīki sasmalcina.
- Visas trīs sastāvdaļas samaisa un sapilda burkā.
- Pārlej ar marinādi.
- Ar karstu marinādi pārlietos salātus pasterizē. Burku noslēgšanai var lietot arī plastmasas vāciņus.
- Pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 8-10 minūtes, litra burkas 10-15 minūtes.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt