- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Biešu buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas buljonu uzvāra ar vārītām, nomizotām, smalki sakapātām vai saberztām bietēm, skābu krējumu, kurā iepriekš iejauc miltus, cukuru un etiķi un pārlej viruma bļodā pāri zaļai, nomizotai, berztai, bietei.
- Galdā pasniedz ar pīrādziņiem vai vēršgaļas frikadelēm. Var arī dot klāt buljona gaļu.
Biešu buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Biešu buljons savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas buljonu uzvāra ar vārītām, nomizotām, smalki sakapātām vai saberztām bietēm, skābu krējumu, kurā iepriekš iejauc miltus, cukuru un etiķi un pārlej viruma bļodā pāri zaļai, nomizotai, berztai, bietei.
- Galdā pasniedz ar pīrādziņiem vai vēršgaļas frikadelēm. Var arī dot klāt buljona gaļu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt