- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Biešlapu buljons ar olām mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ja lapas vairs nav gluži jaunas, tām nogriež kātus, noskalo vairākos ūdeņos, kamēr vairs nav smilšu klāt.
- 5 min. vāra vāji sāļā ūdenī, uzliek uz sietiņa, lai notek ūdens, un viegli sakapā.
- Uzvāra buljonu ar miltiem, kurus iepriekš sakuļ ar skābu krējumu. Galdā pasniedzot, klāt dod vārītas olas.
Biešlapu buljons ar olām
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Biešlapu buljons ar olām mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ja lapas vairs nav gluži jaunas, tām nogriež kātus, noskalo vairākos ūdeņos, kamēr vairs nav smilšu klāt.
- 5 min. vāra vāji sāļā ūdenī, uzliek uz sietiņa, lai notek ūdens, un viegli sakapā.
- Uzvāra buljonu ar miltiem, kurus iepriekš sakuļ ar skābu krējumu. Galdā pasniedzot, klāt dod vārītas olas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt