- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Befstrogonovs mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļas mīkstumu sagriež 1-2 cm biezās šķēlēs.
- Šķēles ar gaļas āmuru izdauza, sagriež apmēram 0,5 cm platās sloksnēs, tās savukārt iegarenos gabaliņos 3-4 cm garumā.
- Gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
- Pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sīpolus, tomātu biezeni, sāli, piparus, lauru lapas un sautē.
- Pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un sautē, līdz gaļa gatava.
- Pasniedz vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.
Befstrogonovs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Befstrogonovs mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļas mīkstumu sagriež 1-2 cm biezās šķēlēs.
- Šķēles ar gaļas āmuru izdauza, sagriež apmēram 0,5 cm platās sloksnēs, tās savukārt iegarenos gabaliņos 3-4 cm garumā.
- Gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus.
- Pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sīpolus, tomātu biezeni, sāli, piparus, lauru lapas un sautē.
- Pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un sautē, līdz gaļa gatava.
- Pasniedz vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt