- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Baraviku pīrāgs saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ar pienu, raugu, sāli, miltiem un sviestu pagatavo rauga mīklu un ļauj tai norūgt.
- Notīrītas, nomazgātas baravikas sagriež plānās šķēlēs un apmēram 1/2 st. laikā izsutina mīkstas ar sagrieztiem, iepriekš novārītiem sīpoliem, sviestu un sāli, uz beigām vēl klāt pieliekot skābu krējumu un piparus un tad visu īsi ievārot.
- Pusi mīklas izstaipa ar rokām pēc iespējas plānākā kārtā uz plates, ko iepriekš mazliet apkaisa ar miltiem, virsū izklāsta atdzisušās sēnes, pildījumu apklāj ar izstaipītu otru mīklas pusi, mīklai malas cieši saspiež kopā, un pīrāgam ļauj norūgt.
- Pīrāgu aptriepj ar sakultu olu un 35 min. cep krāsnī. Var arī pagatavot mazus pīrādziņus.
Baraviku pīrāgs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Baraviku pīrāgs saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ar pienu, raugu, sāli, miltiem un sviestu pagatavo rauga mīklu un ļauj tai norūgt.
- Notīrītas, nomazgātas baravikas sagriež plānās šķēlēs un apmēram 1/2 st. laikā izsutina mīkstas ar sagrieztiem, iepriekš novārītiem sīpoliem, sviestu un sāli, uz beigām vēl klāt pieliekot skābu krējumu un piparus un tad visu īsi ievārot.
- Pusi mīklas izstaipa ar rokām pēc iespējas plānākā kārtā uz plates, ko iepriekš mazliet apkaisa ar miltiem, virsū izklāsta atdzisušās sēnes, pildījumu apklāj ar izstaipītu otru mīklas pusi, mīklai malas cieši saspiež kopā, un pīrāgam ļauj norūgt.
- Pīrāgu aptriepj ar sakultu olu un 35 min. cep krāsnī. Var arī pagatavot mazus pīrādziņus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt