Baraviku buljons

Buljoni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 04, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Baraviku buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaltētas baravikas kārtīgi nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni un izvāra mīkstas.
  2. Tad atsevišķā traukā 2,5 l ūdens izvāra kādu 1/2 glāzi miežu putraimu, pieliek klāt smalki sakapātas vārītās baravikas līdz ar smalkās šķēlītēs sagrieztiem kartupeļiem un izvāra mīkstus arī kartupeļus.
  3. Beigās pieliek klāt divas karotes sviesta un skābo krējumu un visu vēlreiz uzvāra.

Baraviku buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Baraviku buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kaltētas baravikas kārtīgi nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni un izvāra mīkstas.
  2. Tad atsevišķā traukā 2,5 l ūdens izvāra kādu 1/2 glāzi miežu putraimu, pieliek klāt smalki sakapātas vārītās baravikas līdz ar smalkās šķēlītēs sagrieztiem kartupeļiem un izvāra mīkstus arī kartupeļus.
  3. Beigās pieliek klāt divas karotes sviesta un skābo krējumu un visu vēlreiz uzvāra.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.