- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Baraviku buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētas baravikas kārtīgi nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni un izvāra mīkstas.
- Tad atsevišķā traukā 2,5 l ūdens izvāra kādu 1/2 glāzi miežu putraimu, pieliek klāt smalki sakapātas vārītās baravikas līdz ar smalkās šķēlītēs sagrieztiem kartupeļiem un izvāra mīkstus arī kartupeļus.
- Beigās pieliek klāt divas karotes sviesta un skābo krējumu un visu vēlreiz uzvāra.
Baraviku buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Baraviku buljons pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kaltētas baravikas kārtīgi nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni un izvāra mīkstas.
- Tad atsevišķā traukā 2,5 l ūdens izvāra kādu 1/2 glāzi miežu putraimu, pieliek klāt smalki sakapātas vārītās baravikas līdz ar smalkās šķēlītēs sagrieztiem kartupeļiem un izvāra mīkstus arī kartupeļus.
- Beigās pieliek klāt divas karotes sviesta un skābo krējumu un visu vēlreiz uzvāra.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt