Baravikas tomātu biezenī

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 23, 2019 Izveidots: Aug 25, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Baravikas tomātu biezenī pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 1 cm no cepurītes.
  2. Sēnes sagriež sloksnītēs.
  3. Katliņā sviestā apcep sīki sagrieztus sīpolus, pieliek sagatavotās sēnes, piparus, lauru lapas, sāli, cukuru un visu sautē apmēram 15 minūtes.
  4. Pievieno labu, biezu tomātu biezeni un vēl visu nedaudz pasautē.
  5. Verdošu masu sapilda dezinficētā burkā.
  6. Lauru lapas no salātiem pirms pildīšanas burkā izņem laukā.
  7. Uzliek iepriekš sagatavotu novārītu metāla vāciņu, pievalcē un burkas liek karstā ūdenī (70 C), sterilizēt.
  8. Sterilizē - 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 60 minūtes.
  9. Aizvalcē un atdzesē burku. Glabā vēsā vietā.

Baravikas tomātu biezenī



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Baravikas tomātu biezenī pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 1 cm no cepurītes.
  2. Sēnes sagriež sloksnītēs.
  3. Katliņā sviestā apcep sīki sagrieztus sīpolus, pieliek sagatavotās sēnes, piparus, lauru lapas, sāli, cukuru un visu sautē apmēram 15 minūtes.
  4. Pievieno labu, biezu tomātu biezeni un vēl visu nedaudz pasautē.
  5. Verdošu masu sapilda dezinficētā burkā.
  6. Lauru lapas no salātiem pirms pildīšanas burkā izņem laukā.
  7. Uzliek iepriekš sagatavotu novārītu metāla vāciņu, pievalcē un burkas liek karstā ūdenī (70 C), sterilizēt.
  8. Sterilizē - 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 60 minūtes.
  9. Aizvalcē un atdzesē burku. Glabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.