- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Baltā pamatsula savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kādu stundu ūdenī mērcētus sadauzītus teļa kaulus, teļa pakaļ stilba gaļu un vistas ķidiņas vāra ar 6 l auksta ūdens.
- Kad putas nosmeltas, buljonam pieliek pētersīļsaknes, sīpolu, puravu, selderiņu, timiānu, laurus un nagliņas.
Baltā pamatsula
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Baltā pamatsula savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kādu stundu ūdenī mērcētus sadauzītus teļa kaulus, teļa pakaļ stilba gaļu un vistas ķidiņas vāra ar 6 l auksta ūdens.
- Kad putas nosmeltas, buljonam pieliek pētersīļsaknes, sīpolu, puravu, selderiņu, timiānu, laurus un nagliņas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt