Baltā pamatsula

Mērces 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Mar 13, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Baltā pamatsula savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kādu stundu ūdenī mērcētus sadauzītus teļa kaulus, teļa pakaļ stilba gaļu un vistas ķidiņas vāra ar 6 l auksta ūdens.
  2. Kad putas nosmeltas, buljonam pieliek pētersīļsaknes, sīpolu, puravu, selderiņu, timiānu, laurus un nagliņas.

Baltā pamatsula



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Baltā pamatsula savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kādu stundu ūdenī mērcētus sadauzītus teļa kaulus, teļa pakaļ stilba gaļu un vistas ķidiņas vāra ar 6 l auksta ūdens.
  2. Kad putas nosmeltas, buljonam pieliek pētersīļsaknes, sīpolu, puravu, selderiņu, timiānu, laurus un nagliņas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.