Baltā mērce 2

Mērces 4 Pēdējais atjauninājums: Dec 15, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Balto mērci izmanto maigiem dārzeņu, zivju, gaļas ēdieniem, to var dažādot, pievienojot zaļumus, olu dzeltenumus, sinepes, mārrutkus u. c. garšas piedevas.
Kā pagatavot šo balto mērci. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu katliņā izkausē, iemaisa miltus, izkarsē (nesabrūnina), tad pa daļām pielej pienu, pieber sāli.
  2. Mērci maisa, lai nerastos kunkuļi.

Baltā mērce 2



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Balto mērci izmanto maigiem dārzeņu, zivju, gaļas ēdieniem, to var dažādot, pievienojot zaļumus, olu dzeltenumus, sinepes, mārrutkus u. c. garšas piedevas.
Kā pagatavot šo balto mērci. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu katliņā izkausē, iemaisa miltus, izkarsē (nesabrūnina), tad pa daļām pielej pienu, pieber sāli.
  2. Mērci maisa, lai nerastos kunkuļi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.