Baklažāni ziemai

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: Jan 13, 2020 Izveidots: Sep 08, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Produktu daudzums noradīts vienai burciņai.
Kā gatavot Baklažāni ziemai saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baklažānus nomazgā un uzdur ādiņu dažās vietās, un novietojam uz cepešpannas.
  2. Liekam cepeškrāsnī pie 230 grādiem.
  3. Cepam apmēram 35 min.
  4. Ļaujam atdzist un noņemam no baklažāniem ādu, ievietojam karsētas burciņās nedaudz uzkaisot sāli, pārlejam ar ed.k. eļļas.
  5. Uzliekam vāciņu un liekam pasterizēties uz 30 min.
  6. Vākojam. Uzglabā vēsa vietā.

Baklažāni ziemai



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Produktu daudzums noradīts vienai burciņai.
Kā gatavot Baklažāni ziemai saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Baklažānus nomazgā un uzdur ādiņu dažās vietās, un novietojam uz cepešpannas.
  2. Liekam cepeškrāsnī pie 230 grādiem.
  3. Cepam apmēram 35 min.
  4. Ļaujam atdzist un noņemam no baklažāniem ādu, ievietojam karsētas burciņās nedaudz uzkaisot sāli, pārlejam ar ed.k. eļļas.
  5. Uzliekam vāciņu un liekam pasterizēties uz 30 min.
  6. Vākojam. Uzglabā vēsa vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.