- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Produktu daudzums noradīts vienai burciņai.
Kā gatavot Baklažāni ziemai saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baklažānus nomazgā un uzdur ādiņu dažās vietās, un novietojam uz cepešpannas.
- Liekam cepeškrāsnī pie 230 grādiem.
- Cepam apmēram 35 min.
- Ļaujam atdzist un noņemam no baklažāniem ādu, ievietojam karsētas burciņās nedaudz uzkaisot sāli, pārlejam ar ed.k. eļļas.
- Uzliekam vāciņu un liekam pasterizēties uz 30 min.
- Vākojam. Uzglabā vēsa vietā.
Baklažāni ziemai
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Produktu daudzums noradīts vienai burciņai.
Kā gatavot Baklažāni ziemai saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Baklažānus nomazgā un uzdur ādiņu dažās vietās, un novietojam uz cepešpannas.
- Liekam cepeškrāsnī pie 230 grādiem.
- Cepam apmēram 35 min.
- Ļaujam atdzist un noņemam no baklažāniem ādu, ievietojam karsētas burciņās nedaudz uzkaisot sāli, pārlejam ar ed.k. eļļas.
- Uzliekam vāciņu un liekam pasterizēties uz 30 min.
- Vākojam. Uzglabā vēsa vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt