- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Baklažāni ķiploku mērcē. pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cītīgi mazgājam baklažānus, griežam tos šķēlītēs apmēram pirksta biezumā,
- Apcepam uz pannas ar augu eļļu līdz tie paliek brūngani.
- Gatavojam ķiploku mērci. Ķiploku notīra, sadala daiviņas un smalki sasmalcina, pievienojam sāli, eļļu, etiķi un atdzesētu vārītu ūdeni, visu labi apmaisām un uzkarsējam
- Apceptās baklažānu šķēlītes pildām tīrās burciņās iemērcot katru šķēlīti ķiploku mērcē, pa virsu burciņai pārlej ķiploku mērci. Uzliekam vāciņu bet nepievelkam un liekam pasterizēties uz 15 min. pie 85C, tad aizvākojam.
- Atdzesētu uzglabā vēsā vieta.
Baklažāni ķiploku mērcē.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Baklažāni ķiploku mērcē. pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cītīgi mazgājam baklažānus, griežam tos šķēlītēs apmēram pirksta biezumā,
- Apcepam uz pannas ar augu eļļu līdz tie paliek brūngani.
- Gatavojam ķiploku mērci. Ķiploku notīra, sadala daiviņas un smalki sasmalcina, pievienojam sāli, eļļu, etiķi un atdzesētu vārītu ūdeni, visu labi apmaisām un uzkarsējam
- Apceptās baklažānu šķēlītes pildām tīrās burciņās iemērcot katru šķēlīti ķiploku mērcē, pa virsu burciņai pārlej ķiploku mērci. Uzliekam vāciņu bet nepievelkam un liekam pasterizēties uz 15 min. pie 85C, tad aizvākojam.
- Atdzesētu uzglabā vēsā vieta.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt