receptes

Baklažāni ķiploku mērcē.

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 23, 2020 Izveidots: Sep 09, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Baklažāni ķiploku mērcē. pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cītīgi mazgājam baklažānus, griežam tos šķēlītēs apmēram pirksta biezumā,
  2. Apcepam uz pannas ar augu eļļu līdz tie paliek brūngani.
  3. Gatavojam ķiploku mērci. Ķiploku notīra, sadala daiviņas un smalki sasmalcina, pievienojam sāli, eļļu, etiķi un atdzesētu vārītu ūdeni, visu labi apmaisām un uzkarsējam
  4. Apceptās baklažānu šķēlītes pildām tīrās burciņās iemērcot katru šķēlīti ķiploku mērcē, pa virsu burciņai pārlej ķiploku mērci. Uzliekam vāciņu bet nepievelkam un liekam pasterizēties uz 15 min. pie 85C, tad aizvākojam.
  5. Atdzesētu uzglabā vēsā vieta.

Baklažāni ķiploku mērcē.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Baklažāni ķiploku mērcē. pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cītīgi mazgājam baklažānus, griežam tos šķēlītēs apmēram pirksta biezumā,
  2. Apcepam uz pannas ar augu eļļu līdz tie paliek brūngani.
  3. Gatavojam ķiploku mērci. Ķiploku notīra, sadala daiviņas un smalki sasmalcina, pievienojam sāli, eļļu, etiķi un atdzesētu vārītu ūdeni, visu labi apmaisām un uzkarsējam
  4. Apceptās baklažānu šķēlītes pildām tīrās burciņās iemērcot katru šķēlīti ķiploku mērcē, pa virsu burciņai pārlej ķiploku mērci. Uzliekam vāciņu bet nepievelkam un liekam pasterizēties uz 15 min. pie 85C, tad aizvākojam.
  5. Atdzesētu uzglabā vēsā vieta.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.